De nieuwe R 1250 GS & R 1250 RT

U bent hier

Moeilijk in woorden uit te drukken

De nieuwe 2-cilinder boxermotor fascineert vanaf het eerste moment. Het karakter is onmiskenbaar - in elk toerengebied -. Het nieuwe motorblok biedt je verbeterde prestaties en een soepele loop bij lage snelheden. De nieuwe BMW Shiftcam technologie zorgt voor een krachtigere ontwikkeling over het gehele toerenbereik, voor meer controle in elke situatie.

Met een aanzienlijke toename van het koppel, zelfs bij lage snelheden, levert de innovatieve technologie merkbaar meer soevereiniteit en indrukwekkende rijprestaties - en met een grotere energie-efficiëntie. Of je nu in de stad bent, offroad rijdt, deze motor is onverslaanbaar veelzijdigo en triomfeert met bijna perfecte rij-eigenschappen. 

de nieuwe R 1250 GS

Nog meer drang naar avontuur

Met de nieuwe BMW R 1250 GS zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1250 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Of het nu in de stad, op de snelweg of, uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer geeft je meer vrijheid en verhoogt het rijplezier. 

De nieuwe R 1250 RT

Vrijheid, meer dan ooit tevoren! 

Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor superieure, vloeiende loopeigenschappen van het motorblok en daarnaast veel comfort. Voor snel bochtenwerk en een enorm koppel voor op de rechte stukken. De nieuwe 2-cilinder boxermotor met zijn vermogen van 100 kW (136 HP) en cilinderinhoud van 1250 cc laten je moeiteloos het platteland ervaren.

Want to ride?

We verwachten de R 1250 GS & R 1250 RT deze maand nog in onze showroom en als demonstratie. 

Wens je als eerste op de hoogte te worden gebracht? Vul het contactformulier in en we nodigen je op tijd uit voor een proefrit.

Vul snel je gegevens in

Vragen?

Heb je vragen? We helpen je graag verder!
BMW Nieuws