Nieuwe BMW Motorrad S 1000 RR

U bent hier

De superbike van superlatieven

Wil je altijd snel en op de limiet rijden? Daarvoor heb je met de nieuwe S 1000 RR nu 152 kW (207pk) onder je! Maximaal koppel van 113 Nm bij 11000 t/min en een koppel van steeds minstens 100 Nm. Het gewicht werd verminderd van 208 kg tot 197 kg.
Tien jaar na de introductie van wat een maatstaf in het segment werd is het nu tijd voor een volledig nieuw hoofdstuk!

Ben je voorbereid op Pole Position? Want de nieuwe RR wacht op je!

Klaar voor het circuit

De standaard LED koplampen geven de motor een onmiskenbaar dynamische en vooral agressieve look. Wie graag zijn limieten op het circuit verlegt demonteert met een paar handelingen de spiegels en nummerplaat houder die 'alles-in-één' is, hij bevat naast de nummerplaat verlichting nu ook de LED knipperlichten, achterlicht en remlicht.

4 cilinders voor een ongekend vermogen

De volledig nieuw ontwikkelde motor levert nu 152 kW (207 pk) maar ook de koppelkromme is volledig geoptimaliseerd dankzij de nieuwe BMW ShiftCam-technologie. Afhankelijk van het toerental worden op die manier de openingstijd en lichthoogte van de kleppen aangepast waardoor je RR daarmee steeds de beste prestaties biedt. 

M Performance

BMW brengt M performance naar de motorfietsen!
Het optioneel verkrijgbare M-pakket maakt jouw RR dé ultieme racemachine. Hiermee wordt het gewicht verminderd tot 193,5 kg. Behalve de Motorsport kleurstelling, de carbon velgen, de M accu, de M buddyseat, de M rijhoogteverstelling en de M swingarmafstelling krijg je tevens de rijmodi Pro met configureerbare rijmodi RACE Pro 1-3 en elektronische assistentiesystemen, zoals bijvoorbeeld DTC quickshift, ABS-settings, motormapping, wheelie control, slide control en nog veel meer.

S 1000 RR M Performance

WORLDSBK

BMW Motorrad komt volgend jaar met de nieuwe S 1000 RR in actie in het WorldSBK kampioenschap met onderandere Tom Sykes & Markus Reiterberger in het team.

Vragen?

Heb je vragen? We helpen je graag verder!