V85 TT: Nieuwe Moto Guzzi Allroad

U bent hier

V85 TT

Tutto Terreno

Moto Guzzi presenteerde op de Eicma de nieuwe V85 TT. "TT" staat voor Tutto Terreno, de naam zegt alles over de nieuwe V 85 TT. De nieuwe en originele allroad combineert uitzonderlijke stijlkenmerken uit een rijk offroadverleden met een voor Guzzi volledig nieuwe technische lay out.

Het kloppende hart van de V85 TT is een 853cc luchtgekoelde 90° V-twin met twee kleppen per cilinder. Deze nieuwe ‘acht-en-een-half’ van Moto Guzzi levert 80 pk en een indrukwekkend koppel van 80 Nm, waarvan 90% al beschikbaar is vanaf 3.750 toeren. Hoewel dit het eerste blok van Moto Guzzi is dat gemakkelijk 8.000 tpm draait, doet hij zijn werk traditiegetrouw al vanaf zeer lage toerentallen.

V85 TT

De V85 TT biedt zijn berijder keuze uit drie verschillende rijstanden – Road, Rain en Offroad – waarbij de instellingen van het motormanagement, het ABS en de MGCT tractiecontrole eenvoudig aan de verharde of onverharde omstandigheden aan te passen zijn. Voor de overbrenging heeft Moto Guzzi de voorkeur gegeven aan onderhoudsvrije cardanaandrijving boven een ketting.

Het frame van de V85 TT is volledig nieuw en bestaat uit stalen buizen om het zo licht, rationeel en toegankelijk mogelijk te maken. De specifieke verankering van het motorblok wordt daarbij benut om een stevige structuur te vormen met zowel de nodige precisie en stijfheid op de weg als de robuustheid en bijpassende rijeigenschappen offroad. De monoshock is direct aan het chassis bevestigd, rechts aan de dwarsdraagarm, zodat de hydraulische instellingen en veervoorspanning gemakkelijk kunnen worden aangepast. De ophanging biedt dankzij een royale veerweg en flinke bodemvrijheid optimale prestaties in het terrein, en optimaal comfort voor twee in het dagelijkse verkeer.

Leverbaar in het voorjaar. Prijs vanaf 11.915 euro.

Wil je graag een proefrit maken? Laat alvast je gegevens achter en we contacteren je vanaf onze demo V 85 TT klaarstaat.

V85 TT
V85 TT

Meer informatie?

Wordt je graag op de hoogte gehouden? Laat je gegevens achter en we contacteren je vanaf we meer informatie hebben!
Nieuws