Vespa Sei Giorno

U bent hier

GTS 300 Sei Giorni

Vespa Sei Giorno limited edition: een ode aan Vespa’s racing heritage. 
Vespa kent een lange historie aan exclusieve limited editions, die nu een nieuw hoofdstuk krijgt met de introductie van de exclusieve Vespa Sei Giorni limited edition.

Exclusieve limited editions lopen als een rode draad door de rijke historie van Vespa. Anno 2017 geeft Vespa een vervolg aan die lange traditie met de Vespa Sei Giorni limited edition. Met deze sportieve special blikt Vespa terug op het indrukwekkende erfgoed van het merk in de racerij, met de zesdaagse ‘International Sei Giorni’ regelmatigheidsrace waaraan Vespa in 1951 deelnam als directe aanleiding.

Sportieve heritage

De Vespa Sei Giorni limited edition zet die sportieve heritage nu aan met tal van exclusieve features. Hij heeft de Vespa GTV 300 (Euro4) – inclusief de op opvallende wijze gemonteerde koplamp op het voorspatbord – als basis. Uiterlijk onderscheidt de ‘Sei Giorni’ zich naast de opvallende en speciale, matgroene lak door een donker getint windscherm, zilverkleurige spiegels, zwarte velgen met rode accenten, een zwarte uitlaatdemper, een nieuw single-seat zadel (gehomologeerd voor bestuurder mét duopassagier) met speciale bekleding, zilverkleurige footsteps voor de duopassagier en zwart gaas in het voorscherm. Andere opvallende highlights zijn het nieuwe dashboard (zwarte achtergrond met witte tellers en rode accenten), het opvallende Sei Giorni startnummer 6 (verwijzend naar de 6-daagse race van destijds) en het speciale Sei Giorni embleem met het limited edition productienummer.

Sportieve looks & prestaties

Niet alleen de looks van de Vespa Sei Giorni zijn sportief, de prestaties zijn overeenkomstig, dankzij de 278cc Euro4 eencilinder 4-taktmotor met vierkleppentechniek, waterkoeling en elektronische brandstofinjectie. Die combinatie is goed voor een vermogen van 15,6 kW/21,2 pk bij 7.750 tpm en 22 Newtonmeter aan trekkracht. Daarmee komt de Sei Giorni limited edition moeiteloos mee op de snelweg en is het bovendien een meer dan sportieve, vlotte metgezel in de stad.

We verwachten de eerste stuks begin augustus in onze showroom! De vanafprijs bedraagt 5989 €

GTS 300 Sei Giorni

Evenementen

Hier vind je steeds een overzicht van onze evenementen en sluitingsdagen. Heb je vragen?
Vespa