BMW Motorrad Day

U bent hier

BMW Motorrad nodigt alle motorfanaten uit voor de BMW Motorrad Day 2018 op de Markt van Geraardsbergen. Onder de slogan ‘Make Life A Ride’ brengt BMW Motorrad zowel oldtimers, customs als de nieuwste modellen samen voor behendigheidsparcours, maar evengoed voor de MotoGP-wedstrijd op groot scherm, een motorwijding, een barbier, ... Ook een lokale rondrit behoort tot de mogelijkheden. Wie zegt er nu nee tegen een gemotoriseerde beklimming van dé Muur?

Er zullen maar liefst 44 testbikes klaarstaan! De eerste 2000 ingeschreven aanwezigen krijgen een uniek BMW Motorrad Day 2018 t-shirt en lekkere mattentaart!

Het event is VOLLEDIG GRATIS maar inschrijving is verplicht!

Schrijf je nu in

SAMEN RIJDEN?

Voor wie dit wil rijden we in groep naar Geraardsbergen!

Afspraak vanaf 8u15 in onze concessie voor een koffie & koffiekoek. Om 9u vertrekken we in groep richting Geraardsbergen.

Wil je graag samen rijden? Laat het dan weten op 059/70 19 19 of via e-mail aan bjorn.versluys@inghelbrecht.net.bmw.be zodat we ook voor jou boterkoeken kunnen voorzien.  

Woon je te ver af om eerst naar de concessie te komen? Neem dan een kijkje op de website want BMW Motorrad voorziet mooie tourroutes vanuit elke provinciehoofdstad