C 650 GT

U bent hier

C 650 GT

Stedelijke mobiliteit

Met de nieuwe BMW C 650 GT kent stedelijke mobiliteit geen grenzen. Vervul in alle comfort je rijwensen met de C 650 GT. Naast zijn uitstekende rijkwaliteiten biedt deze maxiscooter het grootste opbergvolume in zijn klasse!  

Techniek

De krachtige afgestelde motor van 60 pk maakt rijden in de stad en op lange afstanden makkelijk. Zijn rijgedrag is ongeëvenaard en de C 650 GT is de meest exclusieve en innovatieve maxiscooter van BMW Motorrad. ASC (Automatic Stability Control) is net als ABS standaard. Het verhoogt de veiligheid en biedt je steeds optimale grip. Een innovatieve veiligheidsoptie is de optioneel verkrijgbare Side View Assist die je een melding geeft als voertuigen in je dode hoek naderen.

Uitrusting

Met een uitgebreid aanbod van opties en accessoires maak je de C 650 GT naar eigen wens compleet. Omdat je meer wil dan het stadsverkeer.

Er is al een BMW C 650 GT vanaf 11.690 euro.

Ride on & on & on

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.