F 800 GT

U bent hier

F 800 GT

Gran Turismo

Neem plaats en vertrek. De nieuwe BMW F 800 GT staat garant voor 'Gran Turismo Light'. Puur genieten van elke kilometer. De F 800 GT maakt reizen makkelijk. Laat de routine voor wat het is en geniet van puur rijplezier met de hertekende F 800 GT. Hij garandeert sportieve en dynamische prestaties tijdens elke rit. Het koetswerk kreeg een dynamisch design mee en ook de cockpit werd vernieuwd. Knappe details zoals het windscherm en de model inscriptie in de zijpanelen geven de F 800 GT een eigen karakter. 

Prestaties

Dankzij de tweecilinder-in-lijn motor met een vermogen van 66kW (90 pk) gaat elke rit verbazend goed vooruit. De F 800 GT heeft ook het nieuwe Ride-by-Wire gassysteem, een gamma rijmodi en een standaard ABS-systeem. De onderhoudsarme getande riem zorgt ervoor dat je zonder veel zorgen van je motorfiets kan genieten en vertrekt wanneer je er zin in hebt. 

Individualiteit

BMW Motorrad biedt een uitgebreid gamma aan opties en accessoires om de F 800 GT verder af te stemmen op jouw maat. Zo kan je kiezen voor diverse praktische bagage oplossingen waardoor je niets meer thuis hoeft te laten wanneer een trip met de motor plant.

De BMW F 800 GT is door een optionele vermogensbeperking tot 35kW ook geschikt voor het A2 motorrijbewijs.

Er is al een BMW F 800 GT vanaf 11.400 euro

Ride on & on & on

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.