F 800 R

U bent hier

F 800 R

Allrounder

Voel je overal vertrouwd met de BMW F 800 R. Deze actieve roadster is breed inzetbaar: van ritten in de stad tot bochtige landweggetjes. De F 800 R verenigt de beste toer- en allround prestaties in zijn segment en combineert wendbaarheid met dagelijkse bruikbaarheid in een sportief totaalpakket.

Technologie

De F 800 R heeft veel meer te bieden dan sportieve rijprestaties. Hij zit boordevol innovatieve technologie: Ride-by-Wire, ABS en diverse rijmodi zijn standaard. Optionele veiligheidssystemen zoals ASC en ESA zorgen ervoor dat het vermogen veilig wordt overgebracht op de weg. Met zijn koppelsterke en zuinige 90 pk sterke parallel-twin maakt hij bij elke draai aan de gashendel duidelijk waar hij voor staat: uitstekend rijgedrag en totale controle.

 op maat

Dankzij zijn standaard verstelbare koppelings- en remhendel kun je de motor perfect afstemmen op je persoonlijke ergonomische behoeften. Er is voor de F 800 R een uitgebreide lijst aan opties en accessoires beschikbaar om je F 800 R te personaliseren.

De BMW F 800 R  is door een optionele vermogensbeperking tot 35kW ook geschikt voor het A2 motorrijbewijs.

Er is al een BMW F 800 R Vanaf 9.350 euro

Ride on & on & on

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.