M 1000 R

U bent hier

M 1000 R

Dynamic Roadster

Superbike ontmoet Dynamic Roadster. Hun genen: afkomstig uit de M racesportsmederij en de racetrack. De nieuwe M 1000 R biedt een verbluffende 210 pk met een topsnelheid van 280 km/u.

REBEL ONDER DE HYPER ROADSTERS

Superbike motor geperfectioneerd voor een Hyper Roadster: De viercilindermotor uit de RR met BMW ShiftCam-technologie katapulteert je van 0 naar 100 km/u in 3,2 seconden. Met een maximaal toerental van 14.600 omw/m is de M R duidelijk onze sterkste roadster. De schakelassistent Pro maakt daarbij snel hoger- en terugschakelen mogelijk. De rijke sound uit de titanium einddemper onderstreept dat op indrukwekkende wijze. Topprestaties dankzij high-end assistenten. Drie gaskarakteristieken die aan de rijmodi Rain, Road, Dynamic, Race en Race Pro zijn gekoppeld, zorgen voor optimaal reactievermogen.

Born in M Town

Dominante frontpartij, agressieve achterzijde: De M R is in topvorm. Je neemt plaats op het M zadel op perfecte hoogte en grijpt naar de bredere wieldraagarm met gelaserd 'BMW M 1000 R'-opschrift. 

M Competition

Meer kan niet. Exclusieve M carbondelen zoals achterwielafdekking en kettingbescherming, voorwielafdekking, tankdoppen, airboxafdekking met tapes, winddeflector, rondselafdekking, de vrijschakelcode voor de M GSP laptrigger, het M duo-buddyseat-pakket en een gefreesde M voetsteunsysteem voor de bestuurder bewijzen het: deze bike is niet te stoppen.