R 1200 RT

U bent hier

R 1200 RT

Eindeloos rijplezier

Reizen is beleven. Volg je intuïtie en sla nieuwe wegen in. De BMW R 1200 RT is een motorfiets die het segment van de toermotors mee definieerde. Door zijn wendbaarheid laat de R 1200 RT je genieten van wat echt belangrijk is, rijplezier. Of je nu meestal alleen rijdt of met een passagier, bij de R 1200 RT draait alles om comfortabel toeren, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Dynamische prestaties

De R 1200 RT werd voorzien van de 125 pk sterke tweecilinder boxermotor. Dankzij zijn vlotte wendbaarheid en ASC (Automatic Stability Control) is de R 1200 RT steeds makkelijk te besturen en zeer stabiel op elke weg. Om de motor perfect af te stemmen op de weersomstandigheden zijn de rijmodi 'Rain' & 'Road' standaard, handvatverwarming en zijkoffers behoren tot de standaarduitrusting van deze tourer.

UITRUSTING

De extra opties en accessoires die voor de R 1200 RT beschikbaar zijn verhogen nogmaals het comfort. De elektronische Dynamic ESA vangt moeiteloos de veranderingen in het wegdek op en de extra rijmodus garandeert maximaal rijplezier voor de sportievere motorrijder. Andere beschikbare opties zijn bijvoorbeeld audiosysteem met bluetooth sturing, centrale vergrendeling, Schakelassistent Pro of cruise control. Met de R 1200 RT wordt elke reis een onvergetelijke tocht.