R nineT Racer

U bent hier

R nineT Racer

Origineel & luchtgekoeld

De BMW R nineT Racer is een geloofwaardige metamorfose van een raceklassieker in de moderne tijd. Het is de moderne interpretatie van de legendarische R 90 S die zegevierde in de jaren '70. De R nineT Racer doet de spirit van die tijd herleven. De Racer is net als de andere Heritage modellen uitgerust met het krachtige luchtgekoeld tweecilinder 110 pk sterke boxermotor. 

Racer

De inspiratie voor de R nineT Racer komt ontegensprekelijk van de sportmotoren uit de jaren '70. De opvallende halve kuip, tank en zitting geven de R nineT Racer vorm. De lange wielbasis en het lage, ver naar voren geplaatste stuur zorgen samen met de naar achteren geplaatste voetsteunen voor een sportieve zithouding op de motorfiets. 

PersonaliserinG

De Racer put inspiratie uit de motorsport van weleer en heeft daarom standaard alleen ruimte voor u: solo & puur. Het is echter wel mogelijk een aanpassing te maken voor een passagierzit. Bovendien zijn er nog heel wat accessoires beschikbaar om de R nineT Racer een geheel eigen look te geven. 

Er is al een BMW R nineT Racer vanaf 13.999 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.