Over ons

U bent hier

M&M Inghelbrecht bvba is een familiebedrijf en al meer dan 45 jaar jouw officiële BMW-concessiehouder aan de Belgische kust.

Je bent bij ons welkom voor alle BMW motorfietsen. We hebben steeds de nieuwste modellen in onze showroom van Adventure tot Urban mobility. Hiernaast bieden we een zeer grote keuze BMW motorkleding & - lifestyleaccessoires, misschien wel het grootste van het land!
Naast officieel BMW Motorrad concessiehouder zijn wij ook officiële verdeler van Moto-Guzzi voor de Belgische kust en Noord West-Vlaanderen. We hebben ook de Italiaanse scootermerken Vespa & Piaggio in ons aanbod. 

Onze after-sales afdeling staat voor deskundige service en onderhoud, bij onze techniekers is uw voertuig in goede handen. Dankzij hun ervaring en permanente bijscholing zorgen ze ervoor dat uw motor in topconditie blijft.

Ook in de kledingshop vindt u zeker uw ding met ons groot aanbod Europese kwaliteitsmerken als Bering, Segura, Lazer, Nolan, Scorpion & Helite-airbags.
Neem zeker ook eens een bezoekje op onze BMW Motorrad Webshop

Kom langs en ontdek waarom wij het onderscheid maken.

Het M&M Inghelbrecht-Team heet u welkom!

Ontstaan

Dat Roland Inghelbrecht ooit iets met tweewielers zou gaan doen, stond in de sterren geschreven. De vader van zijn echtgenote had een fietsenwinkel en was de mecanicien van de legendarische tourwinnaar Sylvère Maes

In 1961 startte Roland Inghelbrecht met zijn echtgenote een fietsenwinkel in de Vuurtorenwijk in Oostende en al snel breidde het aanbod uit met bromfietsen en motors. 

Na verschillende aanpassingen aan het pand werd er een nieuwe locatie gevonden op de Torhoutsesteenweg in Oostende.
De zaak nam er zijn intrek in 1979 en de focus kwam steeds meer op gemotoriseerde tweewielers te liggen.

Al snel waren we de referentie in de streek en verdeler van een groot aantal merken zoals BMW Motorrad, Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph, Kawasaki, Aprilia…

In 1997 namen Marc & Martien Versluys-Inghelbrecht de zaak van vader Roland over. Doorheen de jaren waren er veel veranderingen op de markt waardoor we enkele dealerschappen stop gezet hebben.

In 2007 kreeg het gebouw aan de Torhoutsesteenweg een grondige metamorfose met centraal merk BMW Motorrad.
Enkele jaren later namen we de inrichting onder handen en is onze showroom volledig conform de BMW Motorrad richtlijnen.

Naast Marc & Martien werken zoon Birger en Bjorn ook al enkele jaren mee in het bedrijf met elk hun specialiteit. Samen met de andere medewerkers vormen we een hecht team.

Overzicht Showroom
Overzicht Showroom
Overzicht Showroom
Overzicht Showroom

Altijd welkom!

Zin om ons aanbod te komen ontdekken?