BMW Motorrad Winteronderhoud

U bent hier

BMW Motorrad Winteronderhoud Powerbank

Een BMW Motorrad winteronderhoud maakt je motor klaar voor de winter & de lente.

Dit jaar haalde onze zomer in België geen al te hoge score. Hopelijk heb je er toch van genoten en prachtige ritten kunnen maken.

Nu komt de winter in zicht. Bereid je er goed op voor! Zelfs als je je motor enkele maanden niet gebruikt, is een BMW Motorrad winteronderhoud een absolute aanrader.

Rij je in de winter?

Om veilig te rijden is het essentieel dat je BMW in topvorm is. Alleen een officiële BMW Motorrad concessiehouder kan je dat garanderen. Onze ervaren technici kennen je motorfiets beter dan wie ook. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste BMW-technologieën. Ze volgen de BMW-onderhoudsschema’s en gebruiken enkel originele BMW Motorrad onderdelen waarop je twee jaar waarborg krijgt.

BMW Motorrad Winteronderhoud

Rij je niet in de winter?

Ook dan is een winteronderhoud een goed idee! Verse olie biedt immers een betere bescherming tegen interne corrosie tijdens de winterstalling. Plús, je vermijdt serieuze wachttijden bij de start van het motorseizoen. Als je nu je onderhoud laat uitvoeren, kan je vanaf het eerste straaltje lentezon eropuit trekken.

BMW Motorrad winter onderhoud

Wil je nog een goede reden? Een BMW Motorrad concessiehouder garandeert je niet alleen de beste service, maar op termijn ook de hoogste overnamewaarde van je motorfiets.

Gift Winteractie BMW Motorrad

Reserveer meteen een winteronderhoud tussen 01/11/2017 en 28/02/2018. Als je nu een afspraak vastlegt, krijg je een handige en coole BMW Motorrad POWERBANK cadeau, zo kan je nog langer blijven rijden en genieten van je motorfiets. Je blijft tenslotte langer bereikbaar!

Goed om te weten 

we hebben nog uitzonderlijke voorwaarden in combinatie met een winteronderhoud. Profiteer ervan!