Winteractie 2021

U bent hier

SO MANY CRYSTAL-CLEAR REASONS

‘t Is weer voorbij, die rare maar toch mooie zomer. Hopelijk heb je er maximaal van geprofiteerd om heerlijke ritten te maken.

Nu is het tijd om ons voor te bereiden op het volgende seizoen. Jep, ook daar kunnen wij je zeker bij helpen! Zorg dat jij en je motor in topconditie staan vooraleer de lente terug begint!

BMW Road Assist for Life

Zo geniet je nu van levenslange bijstand (BMW Motorrad Road Assist For Life) waarmee je in België en heel Europa 24/7 kan rekenen op professionele hulp bij pech of een ongeval. Indien nodig kan je zelfs gebruikmaken van een vervangwagen of betalen we je overnachtingskosten terug.

Nieuwe banden voor extra veiligheid

Goede banden helpen jouw veiligheid te garanderen. Is het tijd voor nieuwe banden? Profiteer nú van onze interessante condities. Kies de geschikte banden voor jouw type motorfiets. Vraag advies aan ons want wij hebben een grondige kennis van jouw motor. Je veiligheid is essentieel, dus zeker doen!

20 % korting op BMW Motorrad batterijladers

Na de winter komt gelukkig de lente. Kriebelt het ook bij jou zodra de eerste zonnestralen verschijnen? Een goedwerkende batterij is essentieel om meteen te starten. Laat daarom ook je batterij controleren of voorzie een handige druppellader. Tot eind februari 2021krijg je maar liefst 20% korting op originele BMW Motorrad batterijladers.

Bovendien zijn er nu permanent verlaagde prijzen op BMW Motorrad Remblokken, Remschijven en batterijen!

GRATIS OPHAALSERVICE

Bij het boeken van een winteronderhoud of herstelling komen wij graag na afspraak je motorfiets GRATIS ophalen!

Opgelet! Enkel indien niet verder dan 30 km van Oostende.

GOED NIEUWS

We verwennen je extra als je deze winter een onderhoud of herstelling laat uitvoeren. Je krijgt een leuk 40 years GS Fleece Dekentje cadeau

Verzilver jouw cadeau hier. Op die manier ontvang je via mail je eigen voucher die je meeneemt en aan ons overhandigt, bij het binnen brengen van je motorfiets voor onderhoud of herstelling.

VERZILVER JE CADEAU HIER