Werkplaats

U bent hier

Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

In onze werkplaats kan je terecht voor service en onderhoud van alle motorfietsen en scooters van BMW, Moto-Guzzi motorfietsen en scooters van Piaggio & Vespa.

Of het nu gaat om een groot of klein onderhoud, bandenwissel of het plaatsen van accessoires of een batterij, in onze werkplaats werken we steeds met de grootste aandacht aan je motorfiets en dus enkel op afspraak. 

Service

Vakkundige service

Onze professionele en goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat je motorfiets steeds in topvorm is.

In onze uitgeruste werkplaats ben je verzekerd van vakkundig onderhoud en reparatie door deskundige techniekers die je motorfiets begrijpen.
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken worden ze regelmatig bijgeschoold en beschikken ze steeds over de nieuwste diagnose apparatuur en modernste gereedschappen

Onderhoud

Afspraak maken?

Om een afspraak in de werkplaats vast te leggen kun je het best telefonisch contact opnemen of even langskomen bij ons in de winkel. Wanneer we jouw voertuig nog niet kennen dan is het belangrijk steeds het chassisnummer van je motorfiets alsook de kilometerstand te kennen alvorens een afspraak te maken.

Je kan ook het contactformulier invullen met alle gegevens van de motorfiets en dan wordt je door ons gecontacteerd om de afspraak vast te leggen.

Contact

Heb je vragen? Wil je een afspraak maken?