CE 04

U bent hier

CE 04

100 % elektrisch

De nieuwe BMW CE 04 is de 2de volledige elektrische scooter van BMW Motorrad. De BMW CE 04 wordt deel van je dagelijkse leven. Zijn energie krijgt hij uit het stopcontact thuis, je Wallbox thuis of onderweg van een openbaar oplaadstation. Het maakt niet uit hoe je dag eruit ziet: Onze elektrische scooter is altijd van de partij. Met een actieradius van 130 kilometer heb je zelfs aan het eind van de dag nog genoeg energie.

De tijd vooruit

Het design van de BMW CE 04 is gebaseerd op het vlakke energie-opslagsysteem in de bodemplaat en de compacte aandrijflijn. De ontwerpvrijheid en oplossingen leiden tot een compleet nieuw design met de opvallende en openklappende laadruimte of de zwevende buddyseat. Een ander voordeel is het lage zwaartepunt: voor speels rijgedrag, verrassende dynamiek en tijdloos rijplezier. 

Rijbewijs A1

Als je in het bezit bent van een rijbewijs A1, beleef je het rijplezier van de BMW CE 04 gewoon in de variant met een gereduceerd vermogen van 11 kW (15 pk) nominaal vermogen. 

UItRUSTING

De nieuwe BMW CE 04 is rijkelijk uitgerust om het stadsverkeer te trotseren. Volledige led-verlichting, 10,25" TFT-display met connnectiviteit, Keyless ride, verschillende rijmodi een elektronische achteruitrijhulp maken deel uit van de standaarduitrusting. Optioneel kan hij nog uitgerust worden met diverse buddyseatvarianten, snellader, middenbok of hoger windscherm...