F 750 GS

U bent hier

F 750 GS

GS voor iedereen

Het begin van iets nieuws. De nieuwe BMW F 750 GS brengt het onmiskenbare GS-gevoel op de weg. Eén druk op de startknop en het avontuur begint. Zijn 77 pk sterke motor en gebruiksgemak zorgen ervoor dat de F 750 GS uitstekend te berijden is op elke ondergrond.  Voel het karakter van de nieuwe motor en geniet van zijn wendbaarheid. 

Het lage gewicht en de vele buddyseat varianten maken de F 750 GS de ideale allround motor voor startende motorrijders en -rijdsters. Dankzij de optionele af-fabriek verkrijgbare verlagingskit is hij ook geschikt voor de minder grote rijders. De zithoogtes van de F 750 GS variëren van 770 mm tot 830 mm.

Echte gs roots

Met het nieuwe design van de BMW F 750 GS is het overduidelijk: het is een echte GS. Zijn scherpe achtersteven, opvallende tank vooraan en het typisch hoge spatbord geven hem de GS-looks mee. Het design van de nieuwe koplamp springt bij iedereen in het oog. De nieuwe tweeclinder-in-lijn motor tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Met 57 kW (77pk) zet de nieuwe motor rijkelijk veel vermogen op het achterwiel. 

Meer technologie

Terwijl jij de wereld ontdekt heb je de motor veilig onder controle met het standaard Automatic Stability Control en ABS systeem. De nieuwe F 750 GS over 2 rijmodi maar kun je optioneel uitrusten met extra rijmodi. Met de nieuwe Connectivity fabrieksoptie en het TFT display van 6,5" zie je tijdens het rijden wie je belt en waar je moet afslaan. De keuze aan fabrieksopties is ongezien in zijn klasse: LED koplampDynamic ESA, ABS Pro, Keyless Ride, Cruise Control, Schakelassistent Pro of Intelligent Emergency Call? Ze maken elke rit of avontuur een plezier.

Op Maat

Voor de nieuwe BMW F 750 GS is er een uitgebreid gamma aan opties en accessoires beschikbaar waarmee je jouw BMW naar wens kan personaliseren. De BMW F 750 GS is door een optionele vermogensbeperking tot 35kW ook geschikt voor het A2 motorrijbewijs.

Er is al een BMW F 750 GS vanaf 10.490 euro