Bering Motorkleding

U bent hier

Bering
Bering

Bering

50 jaar bescherming tegen extreme omstandigheden

Bering motorkleding is er voor de motorrijder die niet enkel kiest voor kwaliteit maar ook uitstraling belangrijk vindt. 

Bering werd opgericht in 1951 in Frankrijk en vindt zijn oorsprong in de visserij. Bering maakte in de beginjaren kledij voor de zeevissers welke de slechtste omstandigheden moeten doorstaan. Uit deze ervaring maakt Bering nu uitstekende motorkleding. Je kan er dus van uit gaan dat de kleding van Bering je zal beschermen bij een ongeval en tegen de verschillende weersomstandigheden. Als Bering zegt dat het waterdicht is dan is het ook écht waterdicht! 

Bekijk de collectie

Vanuit deze achtergrond maakt Bering nu complete, efficiënte en comfortable collecties motorkleding in leder en textiel. Bering levert naast motorjassen, motorbroeken ook complete motorpakken, schoenen en nog zo veel meer.

Het uitgangspunt van Bering is om voor iedere motorrijder het juiste product te produceren en daarbij zijn styling, duurzaamheid en technologie zeer belangrijke facetten. Buiten design en functionaliteit is ook de veiligheid prioritair voor Bering.

De kledij van Bering is veelzijdig, beschikbaar voor zowel dames als heren in verschillende kleuren en toepasbaar in alle seizoenen. 

Ben je een sportieve of eerder stoere motorrijder? Bering heeft sowieso motorkledij in het gamma die je past!

Naar de website van Bering

Catalogus Bering

Ontdek de huidige collectie.