Uitrusting & Accessoires

U bent hier

In onze showroom vind je alles om motorrijden een plezier te maken. Naast een groot aanbod motorkleding & helmen hebben we ook steeds heel wat accessoires waarmee je je motor verder naar wens kan individualiseren. 

WEBSHOP

Sinds eind 2020 bieden wij een selectie van onze artikelen aan op onze webshop.

Webshop

Kledij & Helmen

Naast een groot assortiment BMW Motorrad kleding verdelen we ook het Franse Topmerk 'Bering' '. De helmmerken in ons gamma zijn allemaal van Europese fabrikanten: Lazer, Nolan, Vespa & Scorpion.

BMW Rider Equipment

BMW motorrad

BMW Motorrad biedt naast motorfietsen ook een groot gamma kwalitatieve motorkleding, helmen en lifestyleaccessoires. Je vindt bij ons steeds een zeer groot assortiment BMW motorkleding met de meest courante maten op voorraad. Ontdek onze collectie op onze webshop!

 BMW MOTORRAD KLEDING

Bering motorkleding

Bering

Bering is een Frans merk die ontstond in 1951 en een compleet gamma kwalitatieve motorkleding aanbiedt in leder en textiel. Bering staat bekend voor zijn uitstekende waterdichtheid. Als Bering zegt dat het waterdicht is dan is het ook écht waterdicht!

Bering motorkleding

Helmen

Helmen

De helmen in ons aanbod zijn allemaal van Europese fabrikanten.
Naast BMW Motorrad helmen verdelen we ook Lazer, Scorpion & Nolan helmets. Voor de scooter rijders hebben we de originele Vespa helmen alsook Helmo helmets in ons gamma.

Scorpion      LAZER      Nolan 

Accessoires

Individualiseer je motorfiets met accessoires zoals valbescherming, bagagesystemen, navigatie of simpelweg leuke optische dingen om je motorfiets naar jouw wens aan te passen.

BMW Motorcycle Equipment

BMW Motorcycle Equipment

Meer individualiteit voor jouw BMW? Onze motorfietsen zijn af fabriek mooi afgewerkt en rijkelijk uitgerust maar toch is het voor BMW Motorrad belangrijk de mogelijkheid te bieden om je motorfiets naar individuele wensen aan te passen. Het accessoire programma van BMW Motorrad is zo veelzijdig als motorrijders zelf: van intelligente oplossingen voor ergonomie en comfort, via extra bagageruimte tot sport uitlaten en veiligheidsfeautures. Iedereen vindt iets voor zijn of haar motorfiets!

BMW MOTORRAD ACCESSOIRES CATALOGUS 2021

Dr. Jekill & Mr. Hyde Uitlaatsystemen

Met een Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem geniet je van een unieke en altijd legale sound in 3 verschillende standen: Travel mode, performance mode & dynamic mode. 

Het uitlaatsysteem leest het CANBUS signaal uit en door het Smart Valve Systeem wordt ervoor gezorgd dat de klep bij de wettelijk vastgestelde parameters sluit. Hierdoor is het systeem altijd 100% legaal, waar in Europa ook gereden wordt.

Meer info & configureren

Wunderlich 

Maak jouw BMW motor compleet met de accessoires van Wunderlich.

Wunderlich biedt voor elk BMW model een heel uitgebreid gamma accessoires. Je kan bij ons alles van Wunderlich bestellen en vervolgens laten plaatsen.

Wunderlich Accessoires

Vespa Accessoires

Vespa

Vespa biedt een groot gamma accessoires aan om je scooter naar wens uit te rusten. Valbescherming, topkoffer, windscherm of chroom accessoires? Je vindt ze allemaal bij ons in de showroom!

Webshop

Onze webshop is 24/7 geopend met een selectie van ons aanbod.