BMW Motorrad Ride

U bent hier

BMW Motorrad Ride & Style
BMW Motorrad Ride & Style Shop

BMW Motorrad Ride & Style

BMW Motorrad biedt veel meer aan dan kwalitatieve motorfietsen. Je vindt in onze winkel een zeer uitgebreid gamma BMW Motorrad Rider Equipment, misschien wel het grootste aanbod van het land!

BMW Motorrad staat al sinds 1923 teken voor innovatie, sinds de jaren 70 ook op het gebied van rijdersuitrusting. Niet enkel kledij om je veilig en droog van A naar B te verplaatsen maar motorkledij waarmee je er ook nog eens goed uitziet! Of je nu graag leder draagt of toch de voorkeur geeft aan een combinatie van textielweefsels, in het BMW Motorrad gamma vind je naast jassen en broeken ook hoogwaardige helmen, laarzen en leuke lifestyle accessoires.

De keuze is enorm! Aan u om te kiezen!

BMW Motorrad Webshop

Ride & Style Finder

Perfectie kent geen norm

Wanneer je motorkleding aantrekt moet je onmiddellijk een veilig gevoel krijgen. Daarom ontwikkelde BMW 'C.A.R.E'  - Concept of Advanced Rider Equipment - het concept van BMW Motorrad voor veiligheid, innovatie, comfort & kwaliteit.

Elk product uit de collectie BMW Rider Equipment wordt vanuit dit concept ontwikkeld. BMW ontwikkelt alle kledij binnenshuis en heeft hiervoor gespecialiseerde teams ter beschikking. De kledij krijgt pas het C.A.R.E concept als ze voldoen aan de zwaarste eisen van BMW Motorrad. Dit zijn eisen die de CE-markeringen en EU-standaarden voor verkeersveiligheid overstijgen. Want rijplezier betekent immers niet voldoen aan maatstaven maar ze overtreffen bij alles wat je doet!

C.A.R.E is een belofte van BMW aan de klanten. De belofte dat alle producten waar het gaat over veiligheid, kwaliteit of comfort, altijd beschikken over de nieuwste stand van de techniek

BMW CARE
Try Before Buy

Niet iedereen is gelijk

Omdat we niet allemaal gelijk zijn heeft BMW Motorrad zijn kledingcollectie aangepast aan de wensen van de verschillende klanten. Zo zijn de meeste jassen en broeken verkrijgbaar in een damesmodel met de corresponderende damesmaten. Wij hebben steeds de meest courante maten op voorraad in de winkel maar hebben speciaal voor jou een extra service!

Try before you buy

Twijfel je tussen verschillende maten? Wil je toch graag eens die grotere maat proberen of heb je net wat kortere of langere benen? Geen probleem, hiervoor bieden we: 'Try Before You Buy'
Je komt bij ons langs in de winkel en we bekijken samen de kledij die je wenst. Vervolgens bestellen we verschillende maten en verwittigen je als ze er allemaal zijn. Je komt éénmalig alles vrijblijvend passen en je koopt enkel wat je echt bevalt. Zo ben je zeker van de juiste maat.

Dit komt jouw rijplezier alleen maar ten goede, en je zal er bovendien nog goed uitzien ook!

Systeemhelm 7

Helmen

De helmen van BMW Motorrad voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en functionaliteit. Onze helmen bieden altijd perfect zicht, goede ventilatie en uitstekende aerodynamica. Alle helmen worden uitvoerig getest in windtunnels onder de meest extreme omstandigheden.

Blikvanger voor dit jaar is de nieuwe Systeem 7 helm, een helmschaal volledig uit carbon die door zijn viervoudig scharnier mechanisme voor een perfecte rijervaring zorgt. 

Motorpakken

MOTORPAKKEN

Als motorrijder is het steeds van uitermate belang dat je op elk moment en in elke situatie optimaal beschermd bent tegen weer en wind. Van het ééndelig CoverAll en waterdichte toermotorpakken tot tweedelige pakken. BMW Motorrad biedt steeds doordachte totaaloplossingen voor een breed toepassingsgebied. Bijvoorbeeld onze nieuwe EnduroGuard: een extreem robuust en voor terrein gebruik geschikt motorpak voor veeleisende ontdekkingsreizigers!

Er is ook een groot gamma broeken en jassen die je zelf naar hartenlust kunt combineren! Een stoere lederen club jacket met een waterproof jeans? Of liever een casual lederen jacket met een nonchalante motor spijkerbroek? 

Laarzen & Sneakers

Zelfs aan de langste motorrit komt steeds een eind. Geen reden om dan niet nog een rondje door de stad te wandelen. Juist voor dit doel heeft BMW modieuze laarzen in urban look en dagelijks draagbare sneakers die in de termen van comfort en veiligheid allesbehalve een compromis zijn. 

Handschoenen

Als motorrijder moeten je handen altijd goed beschermd zijn. Om onder alle omstandigheden optimale grip te hebben levert BMW Motorrad water- en winddichte handschoenen die in de handpalmen en zijkanten extra verstevigd zijn. Sommige modellen hebben zelfs voor touchscreen geschikte vingerdoppen. 

Interesse?

Kom eens langs tijdens onze openingsuren en we helpen je graag verder!