Segura Motorkleding

U bent hier

Segura

Segura

Meer dan 50 jaar ervaring in leder

Segura Motorkleding levert een compleet gamma aan stijlvolle motorkleding voor hem en haar.

Segura werd in 1967 opgericht in Parijs voor en door motorliefhebbers en staat bekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. 

Segura maakt motorkleding geschikt voor elk type motorrijder die naast functionaliteit ook op zoek is naar stijl. De kleding van Segura is met andere woorden even geschikt voor naast de motor dan voor op de motor. Het is kleding waarmee je ook makkelijk enkele uren op een terras of in de stad kan doorbrengen. 

DOWNLOAD CATALOGUS

Segura
Segura

Made in segura

Segura produceert leder en textiele motorkleding. De lederen kleding wordt gemaakt van dik en sterk rundsleer, daarnaast bevat sommige kleding ook het slijtvast en soepelere Kangoeroe Leer.
De materialen die gebruikt worden zijn van uitstekende kwaliteit. Zo zijn er CE protectoren op de plekken waar je het eerst op valt, dubbel gestikte veiligheidsnaden en goed isolerende binnenvoeringen.

Vanzelfsprekend beschikt veel van de kledij over hoogwaardige membranen die ervoor zorgen dat de jas waterdicht, winddicht, waterafstotend of eventueel ademend is. Er is ook kleding die verschillende membranen combineert, deze zijn dan meteen geschikt zijn om het hele jaar door te dragen.

Segura maakt gebruik van 'Segura Ambassadors', motorrijders met verschillende invloeden die dezelfde passie voor het merk delen. Ze ontwikkelen en testen de nieuwe producten in samenwerking met Segura.

Ondertussen heeft Segura meer dan 130 producten waaronder leder en textielen handschoenen, jassen en schoenen. Segura staat voor een 'Seventies' look met hoogwaardige moderne technologie. 

naar de website van Segura

Catalogus Segura

Ontdek de huidige collectie