18 x S1000RR

U bent hier

EYBIS staat voor Enjoy Your Bike In Safety en organiseert premium track days voor motorfietsen op voornamelijk GP circuits over heel Europa.

De voorbije jaren mochten ze meer dan veertigduizend klanten uit vijfentwintig landen verwelkomen op events in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland, Duitsland, Italië en Tsjechië.

In 2017 concentreren ze zich vooral op circuit in België, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Portugal. Enkele ervan zijn Magny Cours, Le Mans, Brno, Francorchamps, Portimao & Hockenheimring. 

Sinds 2012 ondersteunt BMW Motorrad München de EYBIS trackdays. De lesgevers van EYBIS rijden het hele seizoen op een standaard BMW Motorrad S 1000 RR en ook de bezoekers van de trackdays kunnen een sessie met de nieuwste BMW superbike rijden. 

Omdat EYBIS & BMW Motorrad München vertrouwen op onze kwaliteit en dienstverlening mochten we de 18 motorfietsen ontvangen in onze werkplaats voor een inrijcontrole. We verwijderden alles wat op het circuit niet nodig is en plaatsten een HP Race kit. Na de goede zorgen van onze techniekers leverden we de 18 motorfietsen terug af in de EYBIS HQ.

NAAR DE EYBIS WEBSITE

Vragen?

Heb je vragen? We helpen je graag verder!
Over ons