BMW Concept Link

U bent hier

BMW Motorrad Concept Link

BMW maakt er stilaan traditie van om op het Concorso d'Eleganza Villa d'Este nieuwe concepten aan het grote publiek te tonen.
Dit jaar toonde BMW Motorrad de visie op stedelijke mobiliteit zonder uitstoot.

Voor de Concept Link haalde BMW de inspiratie bij de BMW Motorrad Vision Next 100 die de digitale connectiviteit met de eisen van tweewielig stedelijk vervoer koppelt. Hierbij gaan ze elke conventie uit de weg op het gebied van ontwerp en technologie.

BMW Motorrad Concept Link

De scooter van de toekomst kenmerkt zich door functionele vormen, eenvoudige technologie maar toch voorzien van de nodige digitale tools. De vanzelfsprekend volledig elektrische scooter levert bijzondere acceleraties en is bijzonder wendbaar.

Wat ons opvalt zijn het lage zadel dat bovendien in de lengte regelbaar is alsook handige opbergvakken aan de zijkant die zelfs plaats bieden voor een helm en jas. Zoals we ook al zagen op de Vision Next 100 zorgt de integratie van de smartphone voor volledige connectiviteit. Alle benodigde informatie wordt geprojecteerd op het dashboard of op een Head Up Display.

Het zal wel nog niet voor onmiddelijk zijn maar deze Concept Link zou een een logische opvolger voor onze C evolution kunnen worden in laat ons zeggen 2022?

BMW Motorrad Concept Link
BMW Motorrad Concept Link
BMW Motorrad Concept Link

Vragen?

Heb je vragen? We helpen je graag verder!
BMW Nieuws