BMW Motorrad Connectivity

U bent hier

BMW Motorrad Connectivity

De bestuurder van snelle en duidelijke informatie voorzien en daarbij zorgen dat hij zijn volledige aandacht op de weg kan houden. Dat is het doel van het nieuwe BMW Motorrad Connectivity systeem. Deze nieuwe optie omvat een hoogwaardig TFT-kleurenscherm die de motorrijder makkelijk kan bedienen met de multifunctionele controller op het stuur.

Bovendien neemt het nieuwe scherm ook de klassieke functies van een traditioneel dashboard over en toont hij bijvoorbeeld ook de gereden snelheid & toerental.

Dit nieuwe systeem laat het toe om comfortabel te telefoneren of muziek te luisteren terwijl je rijdt. Hiervoor volstaat een bluetooth connectie tussen het nieuwe TFT-scherm en een BMW Motorrad communicatiesysteem. Ook het afspelen van muziek wordt via het Connectivity systeem heel makkelijk gemaakt. Een bluetooth connectie met een simpele smartphone volstaat. Je kan zeer makkelijk via het TFT-scherm door je muziek bladeren alsook je telefooncontacten opbellen. En dit allemaal met het gebruik van de multicontroller.

BMW Motorrad Connected App

Een primeur in de motormarkt is de nieuwe BMW Motorrad Connected App die simpele navigatie-informatie kan doorsturen naar het TFT-scherm. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om routes op te slaan en statistieken en informatie op te slaan en weer te geven. Voor toerrijders met hoge eisen of voor langere trips raden we nog steeds een BMW Motorrad Navigator systeem aan. 

Boordcomputer PRO

Naast de connectivity mogelijkheden biedt het TFT-scherm ook de mogelijkheid om informatie over het rijden weer te geven en dit allemaal op een duidelijke en aantrekkelijke manier. 

De nieuwe connectivity optie wordt leverbaar vanaf modeljaar 2018 op de R 1200 GS en R 1200 GS Adventure.

Vragen?

Heb je vragen? We helpen je graag verder!
BMW Nieuws