De nieuwe BMW R nineT /5

U bent hier

BMW R nineT /5

Een exclusief model ter ere van de 50ste verjaardag van de productie in Berlijn-Spandau en de serie /5

Deze exclusieve R nineT variant werd ontworpen als hommage aan de legendarische bar 5 serie. De R nineT /5  belichaamt het design van die tijd en biedt je de techniek en kwaliteit van vandaag

Het hoogwaardige lakwerk met smoke-effect, de telescoopvork met zilverkleurige buitenpoten en zwarte vouwbalgen, de buddyseat met de chromen sierelementen en wit leder en uiteraard alle andere, met zorgvuldigheid en oog voor de historie geselecteerde designelementen bewijzen: Het design van de R nineT /5 is klassiek.

Er zijn 10 stuks voorzien voor de Belgische/Luxemburgse markt en er komt alvast één onze richting uit!

Boxer power & flower power

De toenmalige modellenserie /5 was iets geheel nieuws. De invoering van een elektrische startmotor alsmede voor het eerst Bing-CV-carburateur bij het topmodel R75 /5 en een breed kleurenpalet waren de technische en uiterlijke nieuwe snufjes en veranderden de aard van mobiliteit duurzaam. Want toen veranderden alle facetten van het leven. Bikers maakten van de verkondigde vrije liefde al snel de liefde voor vrijheid. Motorrijden werd eindelijk dat wat het is – een levensstijl. Sportiviteit, design, prestige en individualiteit telden. Voorgedaan door de stijliconen van toentertijd en uitgeleefd op de machines met de toevoeging /5.

Meer informatie?

Wordt je graag op de hoogte gehouden? Laat je gegevens achter en we contacteren je vanaf we meer informatie hebben!
BMW Nieuws