Nieuwe BMW CE 04

U bent hier

De nieuwe BMW CE 04 – de stille revolutie: een nieuw hoofdstuk voor elektrisch aangedreven tweewielers voor de stad.

Met de nieuwe BMW CE 04 zet BMW Motorrad zijn strategie op het vlak van elektrische mobiliteit voor stedelijke agglomeraties consequent voort. Als nieuwste seriemodel op basis van de BMW Motorrad Concept Link, die oorspronkelijk in 2017 werd voorgesteld, en de bijna-productierijpe BMW Motorrad Definition CE 04 die in 2020 werd onthuld, begint de BMW CE 04 een heel nieuw hoofdstuk in het segment van de tweewielers voor de stad. Met zijn elektrische aandrijving, toekomstgerichte design en innovatieve connectiviteitsoplossingen verenigt de nieuwe scooter transport- en communicatiefuncties voor een nieuwe vorm van mobiliteit in de stad.

Met zijn maximumvermogen van 31 kW (42 pk) staat de krachtige motor van de nieuwe BMW CE 04 garant voor uitmuntend rijplezier. Zo neemt de klassieke ‘verkeerslichtsprint’ van 0 tot 50 km/u slechts 2,6 seconden in beslag. Zelfs de minder krachtige L3e-A1-versie beschikt over een vermogen van 23 kW (31 pk). De topsnelheid van beide versies bedraagt 120 km/u, om vlot vooruit te komen, niet alleen in de stad maar ook op hoofd- en snelwegen.

De nieuwe BMW CE 04 heeft een ruim bemeten accucapaciteit van 60,6 Ah (8,9 kWh), goed voor een rijbereik van ongeveer 130 kilometer (versie met lager vermogen: 100 km). Zo kunt u elke dag uitstootvrij rijden in de stad, in een stedelijke omgeving en voor leuke tochtjes na het werk of in het weekend, met volledige gemoedsrust.

Meer informatie?

Wordt je graag op de hoogte gehouden? Laat je gegevens achter en we contacteren je vanaf we meer informatie hebben!