Dr. Jekill & Mr. Hyde Uitlaatsystemen

U bent hier

Vanaf nu zijn Dr. Jekill en Mr. Hyde uitlaten ook beschikbaar voor de nieuwe BMW Motorrad 2018 modellen. 

Zo geniet je van een unieke en altijd legale sound in 3 verschillende standen. Travel mode, performance mode & dynamic mode. 

Het uitlaatsysteem leest het CANBUS signaal uit en door het Smart Valve Systeem wordt ervoor gezorgd dat de klep bij de wettelijk vastgestelde parameters sluit. Hierdoor is het systeem altijd 100% legaal, waar in Europa ook gereden wordt.

R 1200 LC

Rijders met een motorfiets uit de R 1200 LC serie –R, RS, RT en GS- kunnen kiezen uit het Euro4 goedgekeurde Nomad uitlaatsysteem dat voorzien is van een dubbele uitgang. De RVS demper is beschikbaar in carbonsteel of wrinkle black.

R nineT

Voor de luchtgekoelde  R nineT modellen is het Dr. Jekill & Mr. Hyde Urban uitlaatsysteem beschikbaar. De stijl van deze conisch vormgegeven demper sluit aan bij het retro-gevoel van de nineT serie. De rijder heeft de keuze hoe het RVS systeem gemonteerd wordt, dit kan namelijk zowel als upper en als lower. De uitlaat is beschikbaar in 2 uitvoeringen: carbonsteel en wrinkle black en men kan kiezen uit twee verschillende endcaps.

Configureer nu zelf je uitlaatsysteem op JekillandHyde.com. Proefrijden is ook mogelijk :)

Configureer

Vragen?

Heb je vragen? We helpen je graag verder!
Nieuws