Nieuw in de stad: BMW C 400 GT

U bent hier

Gran turismo

De nieuwe BMW C 400 GT is de ideale metgezel om een nieuwe stad te ontdekken. Zijn DNA is sterk gelijkend op die van de C 400 X die begin 2019 in onze showroom wordt verwacht.

De nieuwe C 400 GT biedt uitstekend comfort en is daarom uitermate geschikt voor langere ritten door het gevarieerde stadsleven en ver daarbuiten.
Hij brengt de stad tot leven en vergroot jouw actieradius en de verbinding met de rest van de wereld

Progressief & innovatief

Duik direct de stad in! De sportieve vorm van de kuippanelen en het grote windscherm beschermen je tegen weer en wind en nodigen je uit om op avontuur te gaan in de stad. Daarvoor zorgt ook de ergonomisch gevormde buddyseat die een comfortabele zitpositie biedt.

Vooral de LED-technologie springt in het oog: de koplamp met optionele dagrijverlichting en de geïntegreerde knipperlichten aan de voorkant maken vanaf het eerste moment een overtuigende indruk. En niet alleen vooraan ziet hij er fraai uit, ook de achterkant mag er zijn: smal, progressief en vol emotie - voor nog meer plezier in de stad.

Connected

Met BMW Motorrad Connectivity beleef je op jouw C 400 een ware revolutie in connectiviteit. Met deze speciale optie vormen je smartphone en je scooter een eenheid. Jouw mobiele telefoon maakt verbinding met het standaard TFT-display en kan intuïtief worden bediend met behulp van de Multi-Controller op het stuur. 

Efficiënt

BMW Motorrad heeft speciaal voor de nieuwe midsize-scooters een motor concept ontwikkeld dat helemaal tegemoet komt aan de eisen voor gebruik in het stadsverkeer: lage toerentallen dankzij op efficiëntie geoptimaliseerd motormanagement, snelle gasrespons, efficiënte verbranding en minimale wrijving. Dat zorgt niet alleen voor minder verbruik, maar ook voor meer rijplezier.

Met een cilinderinhoud van 350 cc en een vermogen van 25 kW (34 PK) bij 7.500 t/min heeft de motor niet alleen een sterke acceleratie kracht, maar is hij ook nog eens zuinig in het gebruik en uitstoot!

Meer informatie?

Wordt je graag op de hoogte gehouden? Laat je gegevens achter en we contacteren je vanaf we meer informatie hebben!
BMW Nieuws