V 85 TT

U bent hier

V 85 TT

Tutto Terreno

Moto Guzzi lanceert de nieuwe V 85 TT. "TT" staat voor Tutto Terreno, de naam zegt alles over de nieuwe V 85 TT. De nieuwe en originele allroad combineert uitzonderlijke stijlkenmerken uit een rijk offroadverleden met een voor Guzzi volledig nieuwe technische lay out.

Techniek

Het kloppende hart van de V85 TT is een 853cc luchtgekoelde 90° V-twin met twee kleppen per cilinder. Deze nieuwe ‘acht-en-een-half’ van Moto Guzzi levert 80 pk en een indrukwekkend koppel van 80 Nm, waarvan 90% al beschikbaar is vanaf 3.750 toeren. Hoewel dit het eerste blok van Moto Guzzi is dat gemakkelijk 8.000 tpm draait, doet hij zijn werk traditiegetrouw al vanaf zeer lage toerentallen.
De V85 TT biedt zijn berijder keuze uit drie verschillende rijstanden – Road, Rain en Offroad – waarbij de instellingen van het motormanagement, het ABS en de MGCT tractiecontrole eenvoudig aan de verharde of onverharde omstandigheden aan te passen zijn. Voor de overbrenging heeft Moto Guzzi de voorkeur gegeven aan onderhoudsvrije cardanaandrijving boven een ketting.

Allroad

De nieuwe en originele allroad combineert stijlkenmerken uit een rijk en avontuurlijk offroadverleden met een voor Moto Guzzi compleet nieuwe technische lay-out.

Kleuren: Rosso Kalahari, Giallo Sahara, Grigio Atacama, Blue Atlante, Rosso Vulcano