V100 Mandello

U bent hier

V100 Mandello

Moto-Guzzi opent de deuren naar de toekomst met de nieuwe Moto-Guzzi V 100 Mandello.
De V100 Mandello is de perfecte combinatie van het temperament van een roadster en het comfort van een tourer. Een motor waarmee elke bocht fantastisch is. Boordevol nieuwe technologieën is de nieuwe V100 klaar voor de toekomst.

V100

Het nieuwe V100 motorblok levert een vermogen van 115 pk en koppel van 105 Nm bij 6.750 tpm. Het compacte frame van de Moto Guzzi V100 Mandello verzekert sportief weggedrag op bochtige wegen en maximale stabiliteit en wendbaarheid tijdens langere ritten.

Technologie

Full LED verlichting met adaptieve bochtenverlichting en Daytime Running Light, Ride-by-Wire met 4 verschillende rijmodi, 6-assig traagheidsplatform, bochten-ABS, cruisecontrol en dashboard met 5 inch TFT-kleurendisplay behoren allemaal tot de standaard uitrusting.

De Moto Guzzi V100 Mandello kan als eerste motorfiets ter wereld rekenen op een adaptief aerodynamisch systeem. De positie van de deflectoren wordt aangepast aan de snelheid en rijmodus van de rijder. Ook het windscherm is elektrisch verstelbaar.

Individualisatie

Koffers, groter windscherm, middenbok. Er is een uitgebreide keuze aan accessoires beschikbaar zodat je te allen tijde van de nieuwe V 100 kan genieten.