V7 Stone

U bent hier

V7 Stone

Eenvoud en essentie- V7 STONE

Een nieuw Moto Guzzi-motorblok debuteert in de nieuwe Moto-Guzzi V7, een directe afgeleide van het motorblok van de V85 TT. Dit is de meest recente en moderne aandrijving die in Mandello is gebouwd, die betere prestaties en algehele grotere efficiëntie garandeert om maximaal rijplezier, plezier en betrouwbaarheid te bieden.

Techniek

Het nieuwe, dwarsgeplaatste V-twin motorblok heeft 25% meer maximumvermogen, een stijging van 52 pk bij 6200 tpm in het vorige model naar 65 pk bij 6800 tpm in de nieuwe versie.

Het frame is geëvolueerd met de toevoeging van stalen elementen rondom het balhoofd, terwijl het nieuwe paar schokdempers met grotere veerweg en het nieuwe tweeledige zadel voor meer comfort zorgen. Met hetzelfde doel voor ogen wordt een gloednieuwe voetsteun voor de berijder gebruikt.

Moto Guzzi V7 Stone heeft het nieuwe, volledige LED-lichtsysteem met de koplamp inclusief DRL in de vorm van de Moto Guzzi Eagle, terwijl het nieuwe instrumentenpaneel perfect aansluit bij het uiterlijk van een minimalistische motorfiets, volledig digitaal met een ronde wijzerplaat

Stone

De Moto Guzzi V7  Stone combineert zwarte wielen met een ééntellerdisplay en ingekort voorspatbord. De uitlaatlijn, aandrijving en motorblok in hun typerende zwarte kleur maken de uitstraling van de V7 Stone af.

De Moto Guzzi V7 Stone is op aanvraag ook beschikbaar in 35kW versie geschikt voor het A2 motorrijbewijs.