V 85 TT Travel

U bent hier

V 85 TT Travel

TUTTO TERRENO

Moto Guzzi lanceert de al een update van de V 85 TT. "TT" staat voor Tutto Terreno, de naam zegt alles over de nieuwe V 85 TT. De nieuwe en originele allroad combineert uitzonderlijke stijlkenmerken uit een rijk offroadverleden met een voor Guzzi volledig nieuwe technische lay out.

TECHNIEK

Het kloppende hart van de V85 TT is een 853cc luchtgekoelde 90° V-twin met twee kleppen per cilinder. Deze nieuwe ‘acht-en-een-half’ van Moto Guzzi levert 80 pk en een indrukwekkend koppel van 80 Nm, waarvan 90% al beschikbaar is vanaf 3.750 toeren. Hoewel dit het eerste blok van Moto Guzzi is dat gemakkelijk 8.000 tpm draait, doet hij zijn werk traditiegetrouw al vanaf zeer lage toerentallen.
De V85 TT biedt zijn berijder keuze uit drie verschillende rijstanden – Road, Rain en Offroad – waarbij de instellingen van het motormanagement, het ABS en de MGCT tractiecontrole eenvoudig aan de verharde of onverharde omstandigheden aan te passen zijn. Voor de overbrenging heeft Moto Guzzi de voorkeur gegeven aan onderhoudsvrije cardanaandrijving boven een ketting.

NIEUW

Het motorblok biedt nu een groter koppel bij lage en middelhoge toerentallen dankzij geoptimaliseerde timing van de nokkenas en stoterstangen en een daaruit voortvloeiende aanpassing van de motorregelelektronica. Op de nieuwe spaakvelgen zijn nu tubeless banden gemonteerd: samen garanderen ze een ongeveer 1,5 kg lager gewicht, waardoor de onafgeveerde massa van de motorfiets wordt verminderd. 

ALLROAD

De nieuwe en originele allroad combineert stijlkenmerken uit een rijk en avontuurlijk offroadverleden met een voor Moto Guzzi compleet nieuwe technische lay-out.

Travel Edition is uitgerust met zijkoffers, groter windscherm, middenbok en bandenspanningscontrole.