K 1600 B

U bent hier

K 1600 B

BAGGER STYLE

De nieuwe BMW K 1600 Bagger vormt een indrukwekkend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de BMW Motorrad toermodellen. Hou je van eindeloze snelwegen en heb je steeds honger naar asfalt? Dan laat de K 1600 B met zijn indrukwekkende vermogensontplooiing er geen twijfel over bestaan: je reis begint nu. 
Zijn technische basis leent hij van de BMW K 1600 GT maar het silhouet is nieuw: het korte windscherm en de opvallende druppelvormige vorm met gestroomlijnde achterzijde maakt hem een echte Bagger.

SIXPACK

De 6-cilinder-in-lijn motor van de K 1600 GT met een vermogen van 118kW (160 pk) biedt een onvergelijkbare dynamiek waarmee je door het landschap glijdt. De combinatie van de kleur 'Blackstorm Metallic' en diverse zwarttinten geven de bagger een imposante en zelfverzekerde look. De diepliggende koffers met geïntegreerde Amerikaanse-stijl-achterlichten en nieuw ontworpen uitlaat dempers maken het 'custom'-uiterlijk compleet. 

UITRUSTING

Het standaard Dynamic ESA garandeert altijd een optimaal rijgedrag en -comfort. De 'Cruise' stand zorgt voor een uiterst zachte demping. Nadat je je bestemming hebt bereikt verzekert de optionele achteruitrijassistent moeiteloos je manoeuvres, ook andere opties zoals Hill Start Control, Schakelassistent Pro of Keyless Ride zorgen ervoor dat de Bagger zich eenvoudig naar de horizon laat sturen. Het nieuwe Emergency Call is op de K 1600 B verkrijgbaar. Wacht niet langer en geniet van de wind in je haren – met de K 1600 B.

Er is al een K 1600 B vanaf 26.150 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.