K 1600 B

U bent hier

K 1600 B

BAGGER STYLE

De BMW K 1600 Bagger vormt een indrukwekkend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de BMW Motorrad toermodellen. Hou je van eindeloze snelwegen en heb je steeds honger naar asfalt? Dan laat de K 1600 B met zijn indrukwekkende vermogensontplooiing er geen twijfel over bestaan: je reis begint nu. 
Zijn technische basis leent hij van de BMW K 1600 GT maar het silhouet is nieuw: het korte windscherm en de opvallende druppelvormige vorm met gestroomlijnde achterzijde maakt hem een echte Bagger.

SIXPACK

De 6-cilinder-in-lijn motor van de K 1600 GT met een vermogen van 118kW (160 pk) biedt een onvergelijkbare dynamiek waarmee je door het landschap glijdt. De combinatie van de kleur 'Blackstorm Metallic' en diverse zwarttinten geven de bagger een imposante en zelfverzekerde look. De diepliggende koffers met geïntegreerde Amerikaanse-stijl-achterlichten en nieuw ontworpen uitlaat dempers maken het 'custom'-uiterlijk compleet. 

UITRUSTING

Legendarisch: de 6-cilinder-in-lijn motor die elke rit een plezier maakt. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) zorgen voor een onvergelijkbare rijdynamiek. De standaarduitrusting laat alvast niets aan de wensen over: full led adaptieve koplamp, Dynamic ESA van de nieuwste generatie, verschillende rijmodi, 10,25" kleuren TFT-combi instrument, dynamic cruise control...