K 1600 GTL

U bent hier

K 1600 GTL

Eersteklas reizen

Rij stijlvol en volledig comfortabel naar de horizon op de krachtigste en meest comfortabele toermotorfiets. De nieuwe BMW K 1600 GTL is het summum van topkwaliteit en comfort. De K 1600 GTL is rijden en genieten, stijlvol, krachtig en luxueus. Eerste klasse op 2 wielen. 

Superieure 6-cilinder

Legendarisch: de 6-cilinder-in-lijn motor die elke rit een plezier maakt. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) zorgen voor een onvergelijkbare rijdynamiek. De standaarduitrusting laat alvast niets aan de wensen over: full led adaptieve koplamp, Dynamic ESA van de nieuwste generatie, verschillende rijmodi, 10,25" kleuren TFT-combi instrument, dynamic cruise control... Bovendien is de K 1600 GTL standaard uitgerust met een leuk audiosysteem.

Verfijnde luxe

De K 1600 GTL biedt ongeëvenaard comfort. Hij beschikt standaard over een massa opbergruimte, centrale vergrendeling, verwarmd zadel en elektrisch verstelbaar windscherm. Wie graag meer luxe, meer veiligheid of meer comfort wil kan kiezen voor verdere verfijning van BMW Motorrad. De standaard achteruitrijassistent helpt je makkelijker manoeuvreren en parkeren, en voor wie graag de luxe van de K 1600 GTL nog meer wil uitstralen zijn er ook verchroomde accenten beschikbaar of comfortabele armsteunen voor de passagier.

Ga zitten en ontspan, dat is de reizen in luxe met de K 1600 GTL.