K 1600 GTL

U bent hier

K 1600 GTL

Eersteklas reizen

Rij stijlvol en volledig comfortabel naar de horizon op de krachtigste en meest comfortabele toermotorfiets. De nieuwe BMW K 1600 GTL is het summum van topkwaliteit en comfort. De K 1600 GTL is rijden en genieten, stijlvol, krachtig en luxueus. Eerste klasse op 2 wielen. De K 1600 GTL kreeg anno 2017 een upgrade en ziet er door de aanpassingen van de zijpanelen, radiatorroosters en tankbekleding nog eleganter uit. 

Superieure 6-cilinder

De zes-cilinder-in-lijn motor die elke rit een plezier maakt. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) zorgt voor een onvergelijkbare rijdynamiek. De standaarduitrusting laat alvast niets aan de wensen over: ABS Pro, DTC, 3 rijmodi, innovatieve Xenon koplamp of Dynamic ESA, ze hebben één iets gemeen en dat is dat ze je optimaal rijplezier bezorgen! 

Verfijnde luxe

De K 1600 GTL biedt ongeëvenaard comfort. Hij beschikt standaard over een massa opbergruimte, centrale vergrendeling, verwarmd zadel en elektrisch verstelbaar windscherm. Wie graag meer luxe, meer veiligheid of meer comfort wil kan kiezen voor verdere verfijning van BMW Motorrad. De achteruitrijassistent helpt je makkelijker manoeuvreren en parkeren, en voor wie graag de luxe van de K 1600 GTL nog meer wil uitstralen zijn er ook verchroomde accenten beschikbaar. 

Ga zitten en ontspan, dat is de reizen in luxe met de K 1600 GTL.

Er is al een BMW Motorrad K 1600 GTL vanaf 28300 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.