F 900 R

U bent hier

F 900 R

Dynamisch & progressief

De nieuwe BMW F 900 R hunkert naar uitdagingen. Met deze nieuwe dynamic roadster ben je precies goed op weg om zelf voor de kick van de dag te zorgen. Uniek in zijn klasse en bovendien scherp geprijsd. Stap op en #neverstopchallenging.

Koppel genoeg

Met de nieuwe F 900 R wacht je niet op gelukmomentjes maar je creëert ze gewoon zelf. De krachtige tweecilinder-in-lijn motor met 77 KW (105pk) levert je daarbij van 4.500 tot 8.500 tpm meer dan 87 Nm. Net het toerengebied waar je meeste plezier aan de kracht hebt.

ALleen het beste standaard

Onze F 900 R heeft een zeer uitgebreide standaarduitrusting die geen enkele concurrent kan evenaren. 6,5" TFT kleurendisplay inclusief connectivity & boordcomputer pro, ABS, ASC, 2 rijmodi, full-led verlichting, USD voorvork...

Voor meer rijplezier

Met de optionele rijmodi Pro rijd je in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller :  ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de motorsleepmomentregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of stampen van het achterwiel bij spontaan gasgeven of schakelen. De schakelassistent Pro of het elektronisch verstelbare onderstel Dynamic ESA combineren daarbij sportieve dynamiek met comfort: voor nog meer rijplezier. 

Er is al een BMW F 900 R vanaf 9.090 euro. Ook beschikbaar in A2-versie (35kW).

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.