F 900 XR

U bent hier

F 900 XR

HOGER & VERDER

De nieuwe F 900 XR biedt sportiviteit en performance op lange ritten. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. Het dynamische design belooft pure performance. De ontspannen zitpositie en bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral 1 ding: dat er maar 1 iemand beslist wanneer de rit voorbij is en dat ben jij! De F 900 XR is een motor die bij jou en je sportieve instelling past. #neverstopchallenging

Onmiskenbaar XR

Het is duidelijk dat de XR wil presteren. De opvallende LED-glasvezelkabel van de nieuw ontworpen koplampen onderstrepen zijn zelfbewuste karakter. De slanke en optisch korte achterkant is daarbij een duidelijke verwijzing naar het sportieve DNA van deze held op lange afstand.

Met de nieuwe F 900 XR wacht je niet op gelukmomentjes maar je creëert ze gewoon zelf. De krachtige tweecilinder-in-lijn motor met 77 KW (105pk) levert je daarbij altijd comfortabel koppel

ALLEEN HET BESTE STANDAARD

Onze F 900 R heeft een zeer uitgebreide standaarduitrusting. 6,5" TFT kleurendisplay inclusief connectivity & boordcomputer pro, ABS, ASC, 2 rijmodi, full-led verlichting, USD voorvork... De verstelbare kuipruit biedt je bescherming onder alle omstandigheden.

Optioneel uit te rusten

Met de optionele rijmodi Pro rijd je in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller :  ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de motorsleepmomentregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of stampen van het achterwiel bij spontaan gas geven of schakelen. De schakelassistent Pro of het elektronisch verstelbare onderstel Dynamic ESA combineren daarbij sportieve dynamiek met comfort: voor nog meer rijplezier. 

Er is al een BMW F 900 XR vanaf 11.990 euro. Ook beschikbaar in A2-versie (35kW).

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.