G 310 GS

U bent hier

G 310 GS

Dagelijks avontuur

Met de nieuwe BMW G 310 GS begint het avontuur aan je voordeur. Hij leidt je door de stadsjungle en ver daarbuiten. Steeds zorgeloos en zelfverzekerd. Een pendelrit naar het werk of een reis door het platteland, over bospaden of ruwe wegen?
De G 310 GS belooft rijplezier voor iedereen.

Typisch GS.

Je herkent onmiddelijk de GS aan het hoge spatbord, de typische GS flyline en de korte hoge achterkant. Hierdoor valt de G 310 GS zeker niet uit de boot tussen de grote GS broers. Met zijn frisse en opvallende kleurvariaties trek je overal de aandacht.  

Ontspannen

De G 310 GS heeft een relaxte zitpositie en de plaatsing van de bedieningselementen zorgt ervoor dat je steeds uitstekende controle hebt over je motorfiets wat van pas komt in het drukke stadsverkeer of tijdens een rit over landweggetjes.

Uitrusting

Met de G 310 GS kies je voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en normen van BMW Motorrad. ABS en bagagedrager zijn standaard inbegrepen en natuurlijk heb je nog de keuze uit heel wat op maat gemaakte accessoires.

Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hopping-koppeling rijdt hij intuïtief en soepel, zowel voor werk, een afspraak of buiten de stad.

De G 310 GS is de ideale motor voor startende motorrijders met het A2 motorrijbewijs.

Er is al een BMW G 310 GS vanaf 6.480 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Bovendien bieden we levenslange BMW Road Assist.