G 310 R

U bent hier

G 310 R

Intens rijplezier

De nieuwe BMW G 310 R bezorgt je de essentie van rijplezier. Gemaakt voor het bruisende stadsleven en iedereen die houdt van motorrijden. Deze lichte roadster is bijzonder wendbaar, makkelijk te berijden en bovendien zeer sportief. Elke motorrijder voelt zich onmiddelijk thuis op de G 310 R.

op en top bmw

De G 310 R is een echte BMW maar dan met een kleinere cilinderinhoud. De topkwaliteit en buitengewone technologie zorgen ervoor dat de G 310 R je altijd veilig naar je werk of place-to-be brengt. Met zijn geavanceerde en nieuwe 313 cc ééncilinder viertakt-motor ben je een leider, geen volger. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hopping-koppeling rijdt hij intuïtief en soepel, zowel voor werk, een afspraak of buiten de stad.

Voor optimale veiligheid is het ABS systeem standaard. De mooie looks van de G 310 R zitten in zijn DNA en maken hem een verschijning op de weg.

voor iedereen

Met de G 310 R rij je ontspannen en stressvrij in de drukte van de grote stad. De plaatsing van de bedieningselementen en ergonomie bezorgt je een uitstekend rijgevoel. Met de G 310 R wil je alleen maar blijven rijden.

De G 310 R is de ideale motor voor startende motorrijders met het A2 motorrijbewijs.

Er is al een BMW G 310 R vanaf 5.650 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Bovendien bieden we levenslange BMW Road Assist.