K 1600 GA

U bent hier

K 1600 GA

Grand America

De nieuwe BMW K 1600 Grand America vormt een indrukwekkend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de BMW Motorrad toermodellen. Hou je van eindeloze snelwegen en heb je steeds honger naar asfalt? Dan laat de K 1600 Grand America met zijn indrukwekkende vermogensontplooiing er geen twijfel over bestaan: je reis begint nu. 
Zijn technische basis leent hij van de BMW K 1600 GT maar het silhouet is nieuw. Een hoog windscherm tot de duidelijke achterkant met eenvoudig te gebruiken topkoffer en rugsteun.

SIXPACK

De 6-cilinder-in-lijn motor van de K 1600 GT met een vermogen van 118kW (160 pk) biedt een onvergelijkbare dynamiek waarmee je door het landschap glijdt. Ga je eigen weg.

UITRUSTING

Het standaard Dynamic ESA garandeert altijd een optimaal rijgedrag en -comfort. De 'Cruise' stand zorgt voor een uiterst zachte demping. Nadat je je bestemming hebt bereikt verzekert de achteruitrijassistent moeiteloos je manoeuvres, ook andere uitrusting zoals Hill Start Control, Schakelassistent Pro of Keyless Ride zorgen ervoor dat de Grand America zich eenvoudig naar de horizon laat sturen. Een streepje muziek klinkt door het standaard audiosysteem met bluetooth sturing. Ook het nieuwe Emergency Call is op de K 1600 GA verkrijgbaar. Wacht niet langer en geniet van de wind in je haren – met de K 1600 Grand America.

Er is al een K 1600 B vanaf 29.250 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.