K 1600 GA

U bent hier

K 1600 GA

Grand America

De nieuwe BMW K 1600 Grand America vormt een indrukwekkend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de BMW Motorrad toermodellen. Hou je van eindeloze snelwegen en heb je steeds honger naar asfalt? Dan laat de K 1600 Grand America met zijn indrukwekkende vermogensontplooiing er geen twijfel over bestaan: je reis begint nu. 
Zijn technische basis leent hij van de BMW K 1600 GT maar het silhouet is nieuw. Een hoog windscherm tot de duidelijke achterkant met eenvoudig te gebruiken topkoffer en rugsteun.

SIXPACK

De 6-cilinder-in-lijn motor van de K 1600 GT met een vermogen van 118kW (160 pk) biedt een onvergelijkbare dynamiek waarmee je door het landschap glijdt. Ga je eigen weg.  Het hoge windscherm, de comfortabele treeplanken en de topcase met rugleuning laten daarbij duidelijk zien: Hier mag de gezamenlijke reis rustig wat langer duren. En dat met al het comfort – en met alle vanzelfsprekendheid.

UITRUSTING

Legendarisch: de 6-cilinder-in-lijn motor die elke rit een plezier maakt. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) zorgen voor een onvergelijkbare rijdynamiek. De standaarduitrusting laat alvast niets aan de wensen over: full led adaptieve koplamp, Dynamic ESA van de nieuwste generatie, verschillende rijmodi, 10,25" kleuren TFT-combi instrument, dynamic cruise control... Wacht niet langer en geniet van de wind in je haren – met de K 1600 Grand America.

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.