K 1600 GT

U bent hier

K 1600 GT

Gran turismo

De nieuwe BMW K 1600 GT, waarmee afstanden ruimtes worden om jezelf te ontplooien. Ervaar hoe dynamiek, comfort en stijl met elkaar in balans zijn gebracht. Deze Gran Turismo toermotor maakt indruk met zijn uitstekende comfort en ergonomie. Druk op de startknop en laat je leiden door het fenomenale geluid van de krachtige zescilinder motor. Combineer dit met een scherp gestroomlijnd uiterlijk en de K 1600 GT laat gegarandeerd overal een indruk na. 

Eersteklas sixpack

Legendarisch: de 6-cilinder-in-lijn motor die elke rit een plezier maakt. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) zorgen voor een onvergelijkbare rijdynamiek. De standaarduitrusting laat alvast niets aan de wensen over: full led adaptieve koplamp, Dynamic ESA van de nieuwste generatie, verschillende rijmodi, 10,25" kleuren TFT-combi instrument, dynamic cruise control...

Wil je meer?

De vele optionele uitrustingen maken het toeren met de GT nog completer. Een audiosysteem, Keyless Ride of centrale vergrendeling bezorgen je een zorgeloze rit. De Schakelassistent Pro zorgt voor meer comfort en dynamiek tijdens het schakelen. Standaard is de achteruitrijassistent waarmee manoeuvreren uit een parkeerplek kinderspel wordt. 

 De BMW K 1600 GT doet wat zijn uitrusting en uitstraling beloven: puur rijplezier garanderen.