K 1600 GT

U bent hier

K 1600 GT

Gran turismo

De nieuwe BMW K 1600 GT, waarmee afstanden ruimtes worden om jezelf te ontplooien. Ervaar hoe dynamiek, comfort en stijl met elkaar in balans zijn gebracht. Deze Gran Turismo toermotor maakt indruk met zijn uitstekende comfort en ergonomie. Druk op de startknop en laat je leiden door het fenomenale geluid van de krachtige zescilinder motor. Combineer dit met een scherp gestroomlijnd uiterlijk en de K 1600 GT laat gegarandeerd overal een indruk na. 

Eersteklas sixpack

Legendarisch: de 6-cilinder-in-lijn motor die elke rit een plezier maakt. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) zorgen voor een onvergelijkbare rijdynamiek. De standaarduitrusting laat alvast niets aan de wensen over: ABS Pro, innovatieve xenon koplamp en Dynamic ESA, ze zorgen voor een optimaal rijkarakter.

Wil je meer?

De vele optionele uitrustingen maken het toeren met de GT nog completer. Adaptieve bochtverlichting, Keyless Ride of centrale vergrendeling bezorgen je een zorgeloze rit. De Schakelassistent Pro zorgt voor meer comfort en dynamiek tijdens het schakelen. Nieuw sinds 2017 is de achteruitrijassistent waarmee manoeuvreren uit een parkeerplek kinderspel wordt. Vanaf 2018 wordt ook het nieuwe 'Intelligent Emergency call' op de K 1600 GT verkrijgbaar. Een veiligheidsfeature die specifiek is ontwikkeld om zo snel mogelijk de hulpdiensten in te schakelen in noodsituaties.

 De BMW K 1600 GT doet wat zijn uitrusting en uitstraling beloven: puur rijplezier garanderen. 

Er is al een K 1600 GT vanaf 26100 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.