R 1250 R

U bent hier

R 1250 R

Pure roadster

De BMW R 1250 R is een krachtige allrounder die comfort op unieke wijze koppelt aan atletische flair en design. Het trendsettend, dynamische design, de onderscheidende stijlvarianten en compacte opstelling van aandrijving, body en chassis maken de R 1200 R onweerstaanbaar. 

Technologie

Dankzij de upside-down voorvork, 136 pk sterke boxer motor en diverse rijmodi is buitengewoon rijplezier de normaalste zaak van de wereld voor de R 1200 R. Met de nieuwe R 1250 R zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1250 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid.
Het optionele dynamische tractiecontrole brengt het vermogen veilig over op de weg. Met het standaard TFT display heb je tijdens het rijden steeds alles onder controle.

Individuele flair

Het gamma opties en accessoires voor de R 1250 R is indrukwekkend: Dynamic ESA, Schakelassistent Pro, Keyless Ride, Tanktas, BMW Navigator en verschillende windschermen vormen de perfecte voorbereiding voor een reis.

Er is al een BMW R 1250 R vanaf 14.600 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.