R 1250 RS

U bent hier

R 1250 RS

Sport Tourer

Beleef sportiviteit met het comfort van een toermotor. De R 1250 RS biedt dankzij zijn sterke motor en stabiele ophanging uitzonderlijk rijplezier. Dankzij een ontspannen en sportieve zithouding levert hij een ongekend rijgevoel bij snelle ritten of sportieve tochten over landwegen.

Prestaties

De R 1200 RS puurt zijn vermogen uit de 136 pk sterke tweecilinder boxermotor. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1250 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Om een optimale rijervaring te verzekeren en de stabiliteit te waarborgen wordt de standaard ASC (Automatic Stability Control) aangevuld met de Rain & Road rijmodi. 

 Individuele Flair

Het uitgebreide optie- en accessoiregamma van de R 1250 RS gaat van bagagedragers en Dynamic ESA tot Cruise Control en het handige 'Keyless Ride' systeem. Een kofferset maken de R 1250 RS compleet en passen perfect in de ergonomie en look van de motor. Zo biedt de BMW R 1250 RS een uitstekend comfort wat je normaal niet zou verwachten van een sportieve tourer.