R 1250 RT

U bent hier

R 1250 RT

Eindeloos rijplezier

Reizen is beleven. Volg je intuïtie en sla nieuwe wegen in. De BMW R 1250 RT is een motorfiets die het segment van de toermotors mee definieerde. Door zijn wendbaarheid laat de R 1250 RT je genieten van wat echt belangrijk is, rijplezier. Of je nu meestal alleen rijdt of met een passagier, bij de R 1200 RT draait alles om comfortabel toeren, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Door het nieuwe front doet de machine dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van extra comfort.

Dynamische prestaties

Met de nieuwe R 1250 RT zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1250 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Dankzij zijn vlotte wendbaarheid en ASC (Automatic Stability Control) is de R 1250 RT steeds makkelijk te besturen en zeer stabiel op elke weg. Om de motor perfect af te stemmen op de weersomstandigheden zijn de rijmodi 'Rain' & 'Road' standaard, handvatverwarming en zijkoffers behoren tot de standaarduitrusting van deze tourer.

UITRUSTING

Dynamiek- en comfortpakket bevatten niet alleen adaptieve bochtverlichting en ACC maar ook comfortverhogende features als rijmodi Pro, seatverwarming en Keyless Ride. Daar komen nog andere speciale uitrustingen en optionele accessoires bij. Geef je R 1250 RT de vorm die je het liefst wilt. Jouw rit, jouw beleving, jouw machine.