R 1250 RT

U bent hier

R 1250 RT

Eindeloos rijplezier

Reizen is beleven. Volg je intuïtie en sla nieuwe wegen in. De BMW R 1250 RT is een motorfiets die het segment van de toermotors mee definieerde. Door zijn wendbaarheid laat de R 1250 RT je genieten van wat echt belangrijk is, rijplezier. Of je nu meestal alleen rijdt of met een passagier, bij de R 1200 RT draait alles om comfortabel toeren, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Dynamische prestaties

Met de nieuwe R 1250 RT zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1250 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Dankzij zijn vlotte wendbaarheid en ASC (Automatic Stability Control) is de R 1250 RT steeds makkelijk te besturen en zeer stabiel op elke weg. Om de motor perfect af te stemmen op de weersomstandigheden zijn de rijmodi 'Rain' & 'Road' standaard, handvatverwarming en zijkoffers behoren tot de standaarduitrusting van deze tourer.

UITRUSTING

De extra opties en accessoires die voor de R 1250 RT beschikbaar zijn verhogen nogmaals het comfort. De elektronische Dynamic ESA vangt moeiteloos de veranderingen in het wegdek op en de extra rijmodus garandeert maximaal rijplezier voor de sportievere motorrijder. Andere beschikbare opties zijn bijvoorbeeld audiosysteem met bluetooth sturing, centrale vergrendeling, Schakelassistent Pro of cruise control. Met de R 1250 RT wordt elke reis een onvergetelijke tocht. 

Er is al een BMW R 1250 RT vanaf 18.650 euro.

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.