R nineT

U bent hier

R nineT

Origineel & Luchtgekoeld

Puur motorrijden met de BMW R nineT. Beleef het gevoel van vrijheid: bochten, rechte stukken. De BMW R nineT weerspiegelt de passie en innovatie van ruim 90 jaar motorgeschiedenis. Het spreekt voor zich dat BMW ervoor koos om het krachtige luchtgekoeld tweecilinder 109 pk sterke boxermotor te implementeren in de heritage modellen. 

R nineT

De R nineT staat aan de top van het Heritage segment en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van afwerking van de handgeborstelde aluminium tank, volledig instelbare upside-down voorvork, spaakwielen en hoogwaardige frameconstructie met veel mogelijkheden aan de achterzijde. 

Het EU 5 model kreeg een update met onderandere LED technologie met adaptieve bochtenverlichting en verschillende rijmodi.

Custom

Voor wie hem nog persoonlijker wil maken zijn er talrijke individualiseringsmogelijkheden omdat de R nineT perfect op customizing is voorbereid, door zijn moduleerbaar concept biedt het de hoogste graad van personalisering. Met de R nineT haal je niet alleen het maximum uit elke rit maar ook uit je machine.

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Bovendien bieden we levenslange BMW Road Assist.