R nineT Pure

U bent hier

R nineT Pure

origineel & luchtgekoeld

De BMW R nineT Pure weerspiegelt de passie en innovatie van ruim 90 jaar motorgeschiedenis. De R nineT Pure doet denken aan het legendarische boxer tijdperk van de jaren 1970 tot 1980.
Het spreekt voor zich dat BMW ervoor koos om het krachtige luchtgekoeld tweecilinder 109pk sterke boxermotor te implementeren in de heritage modellen. 

Het EU 5 model kreeg een update met onderandere LED technologie met adaptieve bochtenverlichting en verschillende rijmodi.

Pure

De meest pure variant en het instapmodel in boxer-plezier. De R nineT Pure is gereduceerd tot de essentie waardoor het de ideale motorfiets is om tot in de puntjes te personaliseren. Voel zijn wortels: of je er nu aan sleutelt of gewoon geniet terwijl je het gas opendraait. Dankzij zijn relatief lage zithouding leent deze motor zich voor rijders van alle lichaamsbouwen. 

CUSTOM

Je bent wat je rijdt. De R nineT Pure  is als een spiegel van uw persoonlijke smaak en creativiteit. Vervang de tank door een aluminium exemplaar en monteer er enkele speciaal ontworpen onderdelen op en je hebt direct een compleet andere motor. De R nineT Pure geeft jou de keuze

Ook beschikbaar in 35 kW (A2 variant)

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.