R nineT Scrambler

U bent hier

R nineT Scrambler

Origineel & Luchtgekoeld

Non-conformistisch, puur en teruggebracht tot de essentie. Het rijgevoel van de R nineT Scrambler lijkt nog het meest op dat van een klassieke offroader, alleen opnieuw geïnterpreteerd. De Scrambler is net als de andere R nineT modellen ook uitgerust met het krachtige luchtgekoeld tweecilinder 109 pk sterke boxermotor. 

Scrambler

De R nineT Scrambler herken je aan z'n hoger stuur, langere veerweg, naar achter geplaatste voetsteunen en grotere voorwiel. Of je hem uitrust met noppenbanden of niet kies je zelf. De hoog geplaatste uitlaat is standaard en ook de rubbers op de voorvork tonen dat het rijplezier van de Scrambler niet ophoudt aan het einde van de weg.  

Het EU 5 model kreeg een update met onderandere LED technologie met adaptieve bochtenverlichting en verschillende rijmodi.

CUSTOM

De Scrambler is standaard al mooi uitgerust maar wie dit wenst maakt in een handomdraai zijn Scrambler een eigen machine met de beschikbare accessoires. Met de R nineT Scrambler lever je een persoonlijk statement af.

Er is al een BMW R nineT Scrambler vanaf 14.940 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.