R nineT Urban G/S

U bent hier

R nineT Urban G/S

Origineel & luchtgekoeld 

De nieuwe R nineT Urban G/S doet in één oogwenk denken aan de voortrekkers uit de G/S geschiedenis van 1980 die door de langere veerwegen en grotere voorwiel beter geschikt waren voor offroad-rijden dan de tot dan toe bekende scrambler modellen uit de jaren '70. Net als de andere Heritage modellen is de Urban G/S uitgerust met het krachtige luchtgekoeld tweeclinder 109 pk sterke boxermotor.  

Het EU 5 model kreeg een update met onderandere LED technologie met adaptieve bochtenverlichting en verschillende rijmodi.

Urban G/S

De Urban G/S heeft veel mee van de legendarische 'oer-G/S' maar doet natuurlijk meer dan alleen herinneren aan de vervlogen dagen. Het is de moderne interpretatie van een machine voor het terrein en de weg - met als basis de R nineT. Het hoog geplaatste spatbord, verhoogde uitlaat in geborsteld staal, koplamp masker, witte koetswerk elementen en de rode zitting doen de geest van de legendarische R 80 G/S uit 1980 herleven. De ergonomische zitpositie van de Urban G/S draagt bij tot de wendbaarheid en een ontspannen rijervaring

Custom

Of je nu kiest voor een off-road look of een extra retro toets, de R nineT Urban G/S reflecteert meer dan ooit jouw levensstijl. Daarom is ook voor de Urban G/S een compleet gamma aan accessoires beschikbaar. Uw persoonlijkheid is even onbegrensd als uw rijplezier.

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.