S 1000 R

U bent hier

S 1000 R

Dynamiek zonder toegevingen

Maak van de stad een arena en transformeer de weg in een podium. Met de BMW S 1000 R dwing je respect af op de weg. De S 1000 R is gestript tot de essentie en gemaximaliseerd voor puur rijplezier

Motor

Met het -van de S 1000 RR superbike afgeleide- viercilinder motorblok van 165 pk tover je elke keer het toerental stijgt een grotere glimlach op je gezicht. Het prachtige geluid van de standaard sportuitlaat laat geen twijfel bestaan: dit is een krachtige roadster die je voortdurende adrenaline bezorgt. Niet alleen de motor stamt af van de S 1000 RR maar ook zijn herkenbare uiterlijk en uitrusting met opties als dynamische tractiecontrole, pitstraatlimiter, launch control of schakelassistent Pro.

Persoonlijk

Om jouw bochtenhonger te stillen kun je de S 1000 R naar hartenlust uitrusten met HP gesmede wielen, verwarmbare handvatten, led-knipperlichten of een motorspoiler. Over de uitlaat hoef je niet meer te twijfelen want de nieuwe HP titanium uitlaat is standaard! Er is maar één grens en dat is die van jezelf.

Er is al een BMW S 1000 R vanaf 14.500 euro.

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.