S 1000 R

U bent hier

S 1000 R

Dynamiek zonder toegevingen

De nieuwe BMW S 1000 R: van buiten Dynamic Roadster, van binnen Superbike-DNA. Want het onderstel en de motor hebben de genen van de RR in zich. Ultra wendbaar, ultra nauwkeurig. 165 pk vanaf 194 kg. Nog uitgekiender, nog offensiever. Voor het eerst met het optionele M pakket met M kleuren en M carbon-wielen. Klaar voor de ultieme uitdaging.

Motor

Met het -van de S 1000 RR superbike afgeleide- viercilinder motorblok van 165 pk tover je elke keer het toerental stijgt een grotere glimlach op je gezicht. Het prachtige geluid van de standaard sportuitlaat laat geen twijfel bestaan: dit is een krachtige roadster die je voortdurende adrenaline bezorgt. Niet alleen de motor stamt af van de S 1000 RR maar ook zijn herkenbare uiterlijk en uitrusting met opties als dynamische tractiecontrole, pitstraatlimiter, launch control of schakelassistent Pro.

Persoonlijk

Wordt geleverd in de onverslaanbare combinatie met Comfort pakket, Dynamic pakket, eCall, koplamp Pro en bandenspanningscontrole (RDC). Is voor het eerst verkrijgbaar met het exclusieve M pakket met M kleuren en M gesmede velgen of M carbon-velgen. En met de M Performance Parts met het M carbon-pakket of M gefreesde-onderdelenpakket als highlights. Er is maar één grens en dat is die van jezelf.

Er is al een BMW S 1000 R vanaf 16.040 euro.

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Bovendien bieden we levenslange BMW Road Assist.