S 1000 RR

U bent hier

S 1000 RR

Icoon

De BMW S 1000 RR, het gevoel dat iets sneller is dan ooit tevoren. Een supersport met 199 pk die slechts 208 kg weegt. De S 1000 RR was bij zijn introductie onmiddellijk een revolutie in de superbike klasse en ondertussen wordt de motorfiets steeds verder aangescherpt en continu voorzien van de modernste technologieën. Er is maar één constante en dat is de vermogenskromme!

Uitrusting

De vloeistof gekoelde viercilinder-in-lijn heeft een vermogen van 146 kW (199 pk) bij 13.500 t/min. Dit zijn cijfers die je als piloot ook voelt. De RR deelt zijn verlangen naar pure acceleratie en snelheid met z'n piloot. Vanaf 2017 wordt de RR standaard geleverd met DTC (Dynamic Traction Control) wat de rijdynamiek en rij-veiligheid ten goede komt. Talrijke opties maken het mogelijk om de indrukwekkende prestaties van de RR beter te beleven: extra rijmodi, ABS Pro of Schakelasisstent Pro. Launch control en pitlimiter zijn rechtstreeks afkomstig uit de racerij.

Uitstraling van een winnaar

De RR is wat een superbike hoeft te zijn. De splitface met asymmetrische koplampen maken de S 1000 RR bijzonder herkenbaar. Alles bij elkaar straalt de RR een liefde voor bochten uit maar natuurlijk is ook zijn zin voor de lange stukken rechte weg altijd aanwezig! Net zoals bij zijn rijder. De BMW S 1000 RR is een topklasse superbike, zowel op de weg als op het circuit!

Er is al een BMW S 1000 RR vanaf 18.400 euro

RIDE ON & ON & ON

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.