C 400 GT

U bent hier

C 400 GT

MIS niets van de stad

De nieuwe BMW C 400 GT is een middelgrote scooter die kinderspel maakt van de moderne mobiliteit uitdagingen. Met de nieuwe C 400 GT wordt de stad ontdekken een plezier.

Wendbaar & comfortabel

In één oogopslag is het duidelijk, de C 400 GT is licht wendbaar. De nieuwe motor werd ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de stad. Dankzij zijn wendbaarheid, alerte acceleraties en dynamisch rijgedrag kun je makkelijk mee met het bruisende stadsleven. ABS en ASC zijn standaard voor meer veiligheid, ook op een minder goed wegdek. De uitklapbare Flexcase onder het zadel biedt bijkomende ruimte voor helmen, jassen en alles wat de stad te bieden heeft. En met de standaard LED verlichting ben je altijd goed gezien. Ook de Keyless Ride is standaard en maakt het dagelijkse rijden nog makkelijker. 

Always connected

Ben je altijd verbonden met je netwerk? De C 400 GT ook! Verbind je smartphone met het optionele Connectivity TFT-display. Neem je favoriete nummers mee op de scooter en beleef de stad met jouw favoriete soundtrack. Spreek onderweg af met vrienden of vindt de snelste weg naar je favoriete restaurant. Met de nieuwe C 400 GT haal je het maximaal uit de stad. 

Er is al een BMW C 400 GT vanaf 7.999 euro.

Ride on & on & on

BMW Motorrad is de eerste motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met een jaar verlengd. Je geniet nu 36 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.